IĞDIR / MERKEZ - MELEKLİ ŞEHİT ER AYTEKİN ARSLAN İLKOKULU

Mrt

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü AKUB ekibi ve 112 acil servis çalışanları okulumuzu ziyaret ederek deprem tatbikatı yaptılar. Ardından sınıflara girerek deprem farkındalığı ile ilgili bilgilendirmeler yaptılar.Farkındalığı artırmak amacıyla çocuklara el broşürü dağıttılar. Program sonunda okul müdürü Muzaffer Altan AKUB ekibi ve 112 acil servis çalışanlarına teşekkür etti.

Kas

ÜLKEMİZİN KURUCUSU EŞSSİZ LİDER,BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜN VEFATİNİN 85.YILI OKULUMUZDA YAPILAN MİNİ ANITKABİR BAŞINDA 1 DAKIKALIK SAYGI DURUŞU ,İSTİKLAL MARŞININ OKUNMASININ ARDINDAN , ŞİİRLER VE YAPILAN ETKİNLİKLERLE ANILDI.

ÖĞRENCİ VELİLERİNİNDE KATILIMININ YOĞUN OLDUĞU ANMA TÖRENİ ,AHŞAPTAN YAPILAN ANITKABİR VE ÖĞRENCİLERİN YAPMIŞ OLDUĞU ÇELENK YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

Kas

29 EKİM- 4 KASIM KIZILAY HAFTASI OKULUMUZDA ÖĞRENCİLER VE KIZILAY EKİPLERİ İLE BİRLİKTE COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI.

Kızılay Haftası'nda okulumuzu ziyaret eden Kızılay ekibi öğrencilere balon ,bayrak ve çeşitli hediyeler getirerek Kızılay hakkında bilgilendirme yaptılar.

Kızılayın öneminden bahseden İl başkanı Sayın Doç.Dr. Ali İhsan ATALAY Kızılaya bağışın ve yardımların ne kadar önemli olduğunu anlattı.

Okul Müdürümüz sayın Muzaffer ALTAN  okulumuza kadar gelen Kızılay ekiplerine teşekkürlerini belirtti.

Öğrencilerin hazırlamış oldukları program ile Kızılay Haftası coşkulu bir şekilde kutlanarak programa son verildi.

Mrt

ETWİNNİNG PROJE ÖDÜL TÖRENİ